Bishop and chapter in twelfth-century England (Record no. 10157)
[ view plain ]
000 -CABECEIRA | |
---|---|
Lonxitude fixa campo de control | 00738nam a2200205 i 4500 |
001 - NÚMERO DE CONTROL | |
Número de control | ADMINS20111312 |
008 - CÓDIGOS DE INFORMACIÓN DE LONXITUDE FIXA | |
Códigos de información de lonxitude fixa | 020123s1994 usa eng |
020 ## - NÚMERO INTERNACIONAL NORMALIZADO PARA LIBROS | |
Número Internacional Normalizado para Libros (ISBN) | 0-521-44507-8 |
080 ## - NÚMERO DA CLASIFICACIÓN DECIMAL UNIVERSAL | |
Número da Clasificación Decimal Universal | 27(420)"19" |
100 ## - PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA | |
Nome de persoa | Crosby, Everett U. |
245 ## - MENCIÓN DE TÍTULO | |
Título | Bishop and chapter in twelfth-century England |
Resto do título | : a study of the "Mensa Episcopalis" |
Mención de responsabilidade etc. | / Everett U. Crosby |
260 ## - PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN ETC. (PÉ DE IMPRENTA) | |
Lugar de publicación, distribución etc. | Cambridge |
Nome do editor, distribuidor etc. | : Cambridge University Press |
Data de publicación, distribución etc. | , 1994 |
300 ## - DESCRICIÓN FÍSICA | |
Extensión | XIV, 450,[2] p. |
Dimensións | ; 23 |
440 ## - SERIES STATEMENT/ADDED ENTRY--TITLE | |
Title | Cambridge Studies in Medieval Life and Thought. Four series |
500 ## - NOTA XERAL | |
Nota xeral | Bibliografía. Índices |
650 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL DE MATERIA - TERMO DE MATERIA | |
Termo de materia ou nome xeográfico como elemento inicial | Cabildos eclesiásticos-Inglaterra-Historia-Edad media |
730 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - TÍTULO UNIFORME | |
Título uniforme | |
730 ## - PUNTO DE ACCESO ADICIONAL - TÍTULO UNIFORME | |
Título uniforme |
Retirado | Perdido | Estragado | Estado | Localización permanente | Localización actual | Data de alta no sistema | Signatura completa | Código de barras | Tipo de ítem de Koha |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteca da Catedral de Santiago | Biblioteca da Catedral de Santiago | 07/20/2023 | G27-CRO-bis | 13130 | Libro |